Contestarea amenzii pod Fetești pentru neplata taxei

Pentru traversarea podului Fetești cu un autovehicul trebuie plătită o taxă de pod pentru numărul de înmatriculare respectiv. Plata taxei se face prin SMS, online sau la benzinărie.

Unii șoferi primesc amendă pentru traversarea podului Fetești fără peaj valabil (adică fără taxă de pod plătită pentru numărul de înmatriculare respectiv).

Ai primit amendă pentru că nu ai plătit taxa de pod Fetești și ai trecut podul?

Ai primit amendă chiar dacă ai plătit corect peajul pentru podul Fetești?

În ambele situații, singura posibilitate de anulare a amenzii este contestarea în instanță.

Caută dovada de plată a taxei de pod Fetești, verifică data (taxa trebuie plătită înainte de trecere sau după trecere, până la sfârșitul zilei următoare a trecerii), numărul de înmatriculare și tipul taxei plătite.

Dacă totul pare OK și amenda este nemeritată, poți contesta amenda gratuit în instanță. Poți chiar solicita judecarea în lipsă, pentru a economisi timp.

Ultimele comentarii


Comments

3 răspunsuri la „Contestarea amenzii pod Fetești pentru neplata taxei”

 1. Avatar Lepadatu Anica
  Lepadatu Anica

  Buna seara,
  Vreau sa contest in instanta procesul verbal emis pentru neplata taxei de pod la Fetesti. Eu am platit-o in vara prin sms zi acum am primit procesul verbal de contraventie. Aveti un model in acest sens sau un link catre un document similar?
  Multumesc

  1. Avatar Ciprian
   Ciprian

   Buna ziua. Am primit proces verbal de constatare a contravenției pt neplata taxa pod Fetești , dar la data de 25 iulie 2023 , exista un ordin de ministru care anula taxa de pod Fetești pentru că podul era în reparații!! De ce am primit totuși amenda ?

 2. Avatar Mihai
  Mihai

  In iulie 2023 ,ministrul Grindeanu a anuntat ca se suspenda plata taxei si am trecut fara SA Mai platesc…Azi 24.11.2023 am primit amenda.Cum dracu’ e posibil??Sunt curios daca Mai pot contesta cu sorti de izbanda sau platesc si o inghit si pe asta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *